WILUJENG !!!

Bayangkeun Usaha yakin yén sadaya jalma kedah dihargaan sareng dihargaan ku kakuatan sareng kamampuan unikna. Kami lembaga nirlaba anu berbasis di Texas anu dikhususkeun pikeun ngabantosan jalma cacat pikeun milari tempat khususna di komunitasna ngarah hirup, damel sareng nikmati kahirupan - sapertos batur.

Mangpaat Perencanaan

Kami nyayogikeun kauntungan konsultasi sareng dukungan ka langkung ti 100 kabupatén di Texas anu nganggo program Perencanaan Insentif sareng Bantuan (WIPA).

Jasa Diarahkeun ku Konsumén

Bayangkeun Enterprises mangrupikeun Agénsi Jasa Manajemén Keuangan (FMSA). Kami ngabantosan klien / dunungan kami pikeun ngarahkeun langsung anggaran bébédaan medicaid.

Jasa Pagawean

Kami nawiskeun jasa Jaringan Padamelan anu lumangsung ogé Layanan Transisi Pra-Pakasaban dina Advokat Diri, Kesiapan Gawé, sareng Éksplorasi Karir.