Sugeng Rawuh !!!

Bayangake Enterprises percaya manawa kabeh wong kudu dihormati lan dihargai amarga kekuwatan lan kemampuan sing unik. Kita minangka lembaga nirlaba sing berbasis ing Texas sing dikhususake kanggo mbantu wong ora duwe kabisan golek papan tartamtu ing komunitase supaya bisa urip, makarya lan nikmati urip - kayadene wong liya.

Mupangate Rencana

Kita menehi saran lan dhukungan kanggo luwih saka 100 kabupaten ing Texas sing nggunakake program Perencanaan Insentif lan Bantuan (WIPA).

Layanan sing Diarahake Pelanggan

Imagine Enterprises minangka Badan Layanan Manajemen Keuangan (FMSA). Kita mbantu klien / perusahaan kanggo ngarahake anggaran pambatalan medicaid.

Layanan Pakaryan

Kita nawakake layanan Jaringan Pakaryan sing isih ana uga Layanan Transisi Pra-Pakaryan kanggo Advokasi Diri, Kesiapan Kerja, lan Eksplorasi Karir.